Stäng meny

Inkubation – Nystart

Har du ett nystartat företag som du vill ska utvecklas och växa?  Är du beredd att satsa? Då är inkubationsprogrammet på Krinovas innovationsarenan en möjlighet för dig. Här coachar vi personer och idéer genom affärsutvecklingens alla faser, från idé till etablering och tillväxt på rätt marknad. De tre viktigaste stegen är:

  • Skapa förståelse för din kund och marknad.
  • Utforma en affärsmodell, vilket egentligen beskriver hur du skall tjäna pengar.
  • Realisera affärsmodellen och komma igång med verksamheten.

Målet med coachningen är att minska risken för att i slutändan ha ett bra koncept men ingen kund, vilket är det största problemet för företag och projekt.

Varje idé är unik, därför krävs en skräddarsydd lärande process för att nå bästa möjliga resultat. Det är här vår breda erfarenhet, de många verktygen och metoderna kommer väl till pass. För varje utmaning du kan stöta på vägen så har vi ett verktyg eller en metod som hjälper dig att hitta rätt lösning.

Våra fem business designer inte bara coachar dig. De tar också en aktiv medskapande roll i ditt (ert) arbete att etablera företaget till en framgångsrik verksamhet med goda förutsättningar för vidareutveckling och tillväxt.

Se några av företagen i inkubationsprogrammet

Kontakta oss om du vill veta mer!

utveckla-ideer-w2973

Kontaktpersoner

Torben Olsson

Torben Olsson

Ansvarig Innovationsarenan & Business Designer

Hannes van Lunteren

Hannes van Lunteren

Ansvarig KrinovaMAT & Business Designer

Stäng