Stäng meny

Möt oss i Almedalen!

Tillsammans med Skåne Nordost bjuder Krinova in till seminariet: ”Hur skapar man en innovationsdrivande nod för samhällsutveckling och tillväxt?”

För att lösa samhällsutmaningar, skapa tillväxt och ta tillvara potentialen behövs en innovationsdrivande nod även utanför storstadsregionen. I nordöstra Skåne har samverkan mellan högskola och kommuner möjliggjort att skapa en sådan nod. En nod som definierar utmaningar till innovationsprojekt, engagerar företag, offentlig sektor och akademi i kvalificerad samverkan med fokus på tydlig effekt som blir nya innovationer som skapar jobb.

Johan Wester leder samtalet om vad som krävs för att bygga en innovationsdrivande nod, vilka delar som behövs och vad en sådan kraft betyder för den regionala utveckling­en för såväl företag som det offentliga. Deltagande på scen är bland annat Heléne Fritzon, Migrationsminister och biträdande justitieminister, Ulrika Geeraedts, Utvecklingsdirektör Region Skåne, Charlotte Lorentz Hjorth, VD Krinova Incubator & Science Park och Hans Ramel, Ordförande LRF Skåne.

Tid: Almedalsveckan 5 juli kl 10.00-10.45
Plats: Øresundshuset, Hästgatan 1, Donnerska Platsen, Visby
Arrangörer: Skåne Nordost och Krinova Science Park

Vi hoppas att få se dig där!
Är du inte på plats Almedalen kan du följa seminariet via livesändning på facebook.com/oresundshuset.

LÄS MER

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng