Stäng meny

Glokalisering av hållbar livsmedelsförädling

map_1920x1080

Glokalisering av hållbar livsmedelsförädling är ett projekt som syftar till att underlätta för skånska företag inom livsmedelsbranschen och relaterade branscher att skapa exportmöjligheter och samarbeten på den mexikanska och marockanska marknaden.

Krinova har ett etablerat samarbete med Mexiko (Matamoros) och Marocko (Ifrane) där den fördjupning av samarbetet som projektet medger ska leda till ingångar för företag på respektive marknader. Parallellt arbetar Krinova med att exportera sin modell för innovationsstöd till småskaliga livsmedelsförädlare, där hållbarhet ur alla aspekter står i fokus.

Projektets mål är att ta fram en modell för export av hållbar livsmedelsproduktion och utvecklings- och innovationsstöd samt att etablera långsiktiga internationella samarbeten för glokal utveckling av småskaliga livsmedelsförädlare i strategiska innovationsmiljöer.

Projektet löper under 2017 och är finansierat av Miljövårdsfonden, Region Skåne

Mer information

Pressrelease
Film

Kontaktpersoner

Hannes van Lunteren

Hannes van Lunteren

Ansvarig KrinovaMAT & Business Designer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng