Stäng meny

TryggaKliniken vinner Innovationspriset i Bromölla

TryggaKliniken får Innovationspriset i Bromölla kommun. Priset delades ut av Krinova Incubator & Science Park och Bromölla kommun i samband med Bromöllas Guldmorgon den 18 oktober.

- Ibland får en oväntad händelse, positiv eller negativ, en att stanna upp och reflektera; Vad har vi gjort och hur hamnade vi här? Innovationspriset är en sådan händelse för oss. Utnämningen betyder att vi nu måste lyfta blicken och fortsätta vara nyfikna, drivande och analytiska! Det är med stor stolthet vi tar emot Innovationspriset, säger Fredrik Mogren, ägare av TryggaKliniken.

Årets Innovationspris belönar innovativt företagande och idéer som visar hur nya möjligheter och kreativa lösningar kan omsättas i praktiken. Priset inriktas på idéer med hög innovationsnivå, kommersiell potential och hållbart företagande.

TryggaKliniken startade för fyra år sedan och är en komplett vårdcentral och erbjuder även företagshälsovård. Ända sedan starten har TryggaKliniken drivits av en ständig utveckling med fokus att jobba proaktivt och förebyggande, för att nå ut till den friska människan innan hon behöver vård.

Motiveringen för TryggaKliniken Innovationspris i Bromölla är: Kan vårdbranschen i sin helhet se annorlunda ut än vad den gör idag? Det finns ett företag som går i fronten och framgångsrikt bevisar detta, att innovationshöjden och förbättringspotentialen är fullt möjlig för vårdbolag. Företaget ifrågasätter nuvarande system och revolutionerar. De är ett företag med en tydlig vision som sätter sina anställda i första rum och resultatet av det blir trygga, nöjda och glada kunder. Kunder som 2017 röstade fram företaget till Skånes bästa vårdcentral, och inte minst Sveriges tredje bästa vårdcentral. TryggaKliniken är professionella och personliga, i det lilla förändrar de det stora.

För mer information kontakta:

Fredrik Mogren, Grundare Trygga Kliniken AB, Fredrik.mogren@tryggakliniken.se
Torben Olsson, Ansvarig Innovationsarenan Krinova Incubator & Science Park, torben@krinova.se, 0738-53 25 09
Per-Anders Green, Näringslivschef Bromölla kommun, per-anders.green@bromolla.se  0456-82 22 72

Årets Innovationspris
Innovationspriset är instiftat av Krinova Incubator & Science Park och belönar innovativt företagande och idéer som visar hur nya möjligheter och kreativa lösningar kan omsättas i praktiken. Priset inriktas på idéer med hög innovationsnivå, kommersiell potential och hållbart företagande. Priset delas ut till ett företag i de respektive sex kommunerna i Skåne Nordost. Pristagaren i respektive kommun nomineras till Årets Innovationspris i Skåne Nordost som delas ut i samband med Näringslivsgalan.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng