#2 Food Jam: Drycker på Balsgård

  Vi börjar dagen kl 09.00 med ett Food Jam där vi i en mindre grupp ägnar oss åt att utveckla smakrika och spännande alkoholfria alternativ till olika maträtter. Tillsammans utforskar vi miljön på Balsgård där möjligheterna finns i de olika maskinerna och verktygen men också i nya smaker framtagna med hjälp av färska råvaror.

  Från och med klockan 12.00 får även ytterligare besökare komma och smaka på de nya dryckerna i kombination med mat. Vi lyssnar till Fredrik Beskow som utvecklat sin alkoholfria dryck ”Vy” i Balsgårds lokaler där han också berättar om de möjligheter och utmaningar som finns med att vara en liten producent med stora idéer!

  09.00- 12.00 Workshop ”Food Jam: Drycker på Balsgård”
  12.00- 14.00 Mingel med lunch och provsmak av nytillverkad dryck, samt möte med Fredrik från Beskows.

  I anmälan önskar vi att ni meddelar om ni inte kommer på förmiddagens Food Jam. Annars förutsätter vi att ni vill vara med hela dagen! Antalet deltagare är begränsat. Meddela oss gärna om ni behöver skjuts till Balsgård.

  Testbädd Balsgård
  På testbädd Balsgård kan du som start up eller etablerat företag utveckla nya drycker och livsmedel med stöd av omfattande branschkunskap, erfarenhet och kreativitet. Kanske har du provat att tillverka en god must i ditt kök men vill ta det till nästa nivå? Genom detta event vill vi visa på testbäddens alla möjligheter med workshop och mingel. Eventet riktar sig till dig som är nyfiken på Balsgård som testmiljö för din idé eller befintlig verksamhet.

  Vi hoppas kunna genomföra eventet. Givetvis håller vi oss uppdaterade och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

  Elin Hansson

  Ansvarig Food Community Event

  28
  maj

  Datum:
  28 maj 2020

  Tid:
  09.00 - 14.00

  Eventtyp:
  Food Jam, Nätverksträff, Workshop

  Plats:
  Fjälkestadsvägen 459, 291 94 Kristianstad

  Anmälan
  Färskpressad dryck i olika glasflaskor