This page is translated with "Google Translate" and bad translation may occur

    Är du intresserad av nya spännande drycker?

    Välkommen att ta del av en gestaltande examination där studenterna på gastronomiprogrammet presenterar en fermenterad dryck som de utvecklat i kursen ”Råvaruförädling och varumärkesbyggande”.

    Examinationen äger rum den 16 januari kl 11-13 i receptionen, hus 7, på Högskolan Kristianstads Campus. Dryckerna, till exempel kvass, jun och kombucha, presenteras i olika montrar och deltagandet består i att gå runt och smaka och ge feedback till kreatörerna. Det kan vara bra att vara på plats redan vid 11-tiden så att det säkert finns smakprover kvar.

    Mat- och måltidsvetenskap är gastronomiprogrammets huvudområde. Det är ett tvärvetenskapligt kunskaps- och forskningsområde, som omfattar tre områden för: nutrition och hälsa, livsmedel, matkultur och kommunikation. Utveckling av koncept och produkter, från idé och behov till färdiga måltider, är också centrala moment i utbildningen.

    Varmt välkomna!

    16
    jan

    Datum:
    16 januari 2020

    Tid:
    11.00 - 13.00

    Eventtyp:
    Utställning

    Plats:
    Högskolan Kristianstads Campus (Hus 7)