Preloader
Stäng sök
Stäng

Gastrolution Boost – Storytelling, vad är det och hur kan vi arbeta med det?

Gastrolution Boost – Storytelling, vad är det och hur kan vi arbeta med det?

Gastrolution Boost – Storytelling, vad är det och hur kan vi arbeta med det?

Gastrolution Boost – Storytelling, vad är det och hur kan vi arbeta med det?

Vi är väldigt glada att bjuda in till den första Gastrolution Boost träffen inom fokusområdet storytelling! Vi går till botten med begreppet storytelling, vad är det och varför är de så viktigt? Hur kan man arbeta med storytelling kopplat till evenemang? Det bjuds på teori, inspiration och handfast arbete genom workshopövningar.

Ni får lyssna på Lena Mossberg, professor i marknadsföring vid Göteborgs Universitet. Lena har forskat och skrivit flera böcker om evenemang, upplevelser, sensorik och storytelling. Sanna Ohlander, Matkommunikatör och projektledare för bl a MovEat och Törst Dryckesfestival delar med sig av sina bästa tips inom storytelling och leder även en workshop där ni får arbeta med era egna stories och sen ge feedback till varandra.

Varmt välkommen!

Arrangör: Tourism in Skåne.

29
januari

Datum
29 januari 2020

Plats
Folk, Mat & Möten

Sista anmälningsdag
20 januari 2020