Hur ger vi ett bra stöd till utlandsfödda entreprenörer som vill starta företag?

  Jobbar du med företagsstöd/affärsutveckling och möter personer med utländsk bakgrund som vill starta företag?  Välkomna till vårt digitala event där vi pratar om vikten av att stödja entreprenörer med utländsk bakgrund, lyssna till deras behov och diskutera hur vi överbygger de utmaningar som kan uppstå så att fler vågar och finner stöd i hur man startar företag i Sverige.

  MESI- Migrant Entreprenuarship for Social Inclusion är ett Erasmus+ finansierat projekt som Krinova under tre års tid varit med i. Krinova har tillsammans med projektets partners i Italien, Cypern, Tyskland och Danmark tagit fram en digital plattform som underlättar för business designers och affärsrådgivare att coacha utlandsfödda entreprenörer som vill starta företag.

  Till eventet bjuder vi in organisationer som jobbar med start ups och företagsutveckling. Under eventet kommer vi att delge tips och idéer från plattformen, dela erfarenheter med varandra men också diskutera om hur vi kan applicera lärdomarna från projektet i vårt arbete tillsammans för bättre stöd till utlandsfödda som är intresserade av att starta och driva företag i Sverige.

  17
  feb

  Datum:
  17 februari 2021

  Tid:
  14.00 - 15.00

  Eventtyp:
  Föreläsning, Webinar

  Plats:
  Onlinemöte via Zoom

  Anmälan