Preloader
Stäng sök
Stäng

Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Till anmälan ›

Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Välkommen till ett webbinarium om innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Under vintern genomför Sweden Food Arena ett antal analyser om hur innovation kan öka i livsmedelskedjan. Vid detta webbinarium presenterar Lars-Åke Pettersson, forskare vid Jönköpings universitet, en GAP-analys som beskriver hindren för ökat innovation i livsmedelskedjan.

Denna studie ingår i projektet ”Livsmedelskedjan som utvecklingsarena” som finansieras av Vinnova. Den är, tillsammans med andra analyser man gör i projektet, viktigt underlag till de förslag man kommer lägga fram i april om hur samarbetet kan stärkas i livsmedelskedjan för att förbättra förmåga till innovation och vilka policyverktyg som kan behövas. Under våren kommer fler rapporter att presenteras.

Läs mer om projektet här. Där finns även fler kunskapsrapporter samlade.

11
mars

Datum
11 mars 2021