Innovationsworkshop med fokus på utmaningar hos primärproducenter

  Välkomna till en träff på Krinova Science Park där vi lär känna varandra, knyter nya kontakter och startar nya samarbeten!

  Möt fyra primärproducenter/bönder som berättar om sina verksamheter och utmaningar; Björketorps Gård, Friskens Vilt m. fl. Därefter kavlar vi upp ärmarna i en workshop för att hitta nya kloka lösningar. Syftet med workshopen är att tillsammans bidra till att stärka den cirkulära värdekedjan inom livsmedelsnäringen för nya gröna och hållbara produkter, tjänster och processer.

  Frida JonsonWorkshopen modereras av Frida Jonson, journalist och omvärldsbevakare med fokus på matsystemet. Frida har lång erfarenhet inom de gröna näringarna och framtidens mat efter många år på affärstidningen ATL och på medie- och insiktsbolaget AGFO.

   

  Krinova genom projektet Primär bjuder in till en serie föreläsningar och diskussioner för er primärproducenter och ni andra företagare som vill se möjligheterna med hållbar förändring och som vill tillvarata den marknadspotential som finns i framtidens livsmedelsnäring.

  Partner logos

  13
  feb

  Datum:
  13 februari 2023

  Tid:
  12.00 - 16.00

  Eventtyp:
  Workshop

  Plats:
  Krinova Science Park

  Sista anmälningsdag:
  9 februari 2023

  Anmälan
  lantgård