Hur smakar kulturspannmål?

    Heldagsseminarium öppet för alla intresserade, med projektpresentationer från Formasprojektet ”Historiska sädesslag i framtidens mat” samt inbjudna deltagare med fokus på smak!

    Seminariet kommer att ges både som fysiskt och digitalt evenemang. Max antal deltagare (på det fysiska evenemanget) bestäms av de aktuella restriktionerna för tillfället.

    Evenemanget spelas in och kommer att kunna ses i efterhand. Länken till inspelningen publiceras på forskningsprogrammets webbsida: www.slu.se/brodprojekt.

    Seminariet är kostnadsfritt.

    Begränsat antal platser – först till kvarn. Anmälan senast den 16 juni.
    Enbart digital medverkan, anmälan senast 21 juni.

    23
    jun

    Datum:
    23 juni 2021

    Tid:
    09.00 - 15.45

    Eventtyp:
    Seminarie, Workshop

    Plats:
    Krinova / Digitalt

    Sista anmälningsdag:
    16 juni 2021

    Anmälan
    Spannmål av olika slag bland annat havre