This page is translated with "Google Translate" and bad translation may occur

    Meetup #4 – Proteinskiftet

    Under året bjuder Krinova Incubator & Science Park in till fyra träffar för företagare och andra aktörer inom livsmedelsbranschen att ta del av det senaste inom livsmedel, företagande och trender. I november är du välkommen till den fjärde, och årets sista träff!

    I takt med ökat fokus på hållbarhetsfrågor kopplade till vad vi äter så ökar också utbudet av alternativa proteinkällor. Vid denna träff berättar Krinovas business designer Jens Almqvist om vad proteinskiftet är och vi kikar på några spännande proteinrika råvaror och produkter som vi också smakar och experimenterar med.

    Meetup #4 hålls på den ekologiska växtodlingen Fagraslätt där Per Modig kommer att visa och berätta om gårdens verksamhet och utveckling av bl.a. svenskodlad quinoa och baljväxter.
    Vi kommer också träffa och lära känna företagen Lupinta, Bärta och Maisha som alla jobbar med proteinrika råvaror.

    Elin Carleke

    Tjänstledig

    18
    nov

    Datum:
    18 november 2019

    Tid:
    13.30 - 16.00

    Eventtyp:
    Nätverksträff

    Plats:
    Fagraslätt, Österslövsvägen 556, Kristianstad

    Sista anmälningsdag:
    14 november 2019

    Anmälan
    Skylt med traktor i bakgrunden vid gården Fagraslätt. På gården odlas udda bönor, linser och quinoa, men även morötter, potatis och lök med mera.