Minska sockret i din produkt – varför, vad och hur?

    Den 9 december 2020 bjuder Livsmedelsacceleratorn tillsammans med Livsmedelsföretagen och RISE in till ett lärorikt digitalt seminarium i produktutvecklingens tecken och på temat minska socker. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor och Livsmedelsföretagen tillsammans med experter från RISE och Nordic Sugar ger dig matnyttig information om:

    • Sockrets teknologiska, mikrobiologiska och sensoriska funktioner
    • Regelverk kring socker och sötningsmedel
    • Viktigt att tänka på vid sockersänkning

    Livsmedelsföretagen har inför seminariet översatt rapporten REFORMULATION GUIDE SPOTLIGHT ON SUGARS från Leatherhead Food Research som kommer att sändas ut till alla som deltar vid seminariet.

    Varmt välkomna till en intressant halvdag som syftar till att ge kunskap och handfast hjälp att minska sockerinnehållet i era produkter.

    09
    dec

    Datum:
    9 december 2020

    Eventtyp:
    Seminarie

    Plats:
    Digitalt

    Anmälan
    Minska sockret i din produkt - varför, vad och hur? - Krinova