Preloader
Stäng sök
Stäng

Minska sockret i din produkt – varför, vad och hur?

Minska sockret i din produkt – varför, vad och hur?

Minska sockret i din produkt – varför, vad och hur?

Till anmälan ›

Minska sockret i din produkt – varför, vad och hur?

Den 9 december 2020 bjuder Livsmedelsacceleratorn tillsammans med Livsmedelsföretagen och RISE in till ett lärorikt digitalt seminarium i produktutvecklingens tecken och på temat minska socker. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor och Livsmedelsföretagen tillsammans med experter från RISE och Nordic Sugar ger dig matnyttig information om:

• Sockrets teknologiska, mikrobiologiska och sensoriska funktioner
• Regelverk kring socker och sötningsmedel
• Viktigt att tänka på vid sockersänkning

Livsmedelsföretagen har inför seminariet översatt rapporten REFORMULATION GUIDE SPOTLIGHT ON SUGARS från Leatherhead Food Research som kommer att sändas ut till alla som deltar vid seminariet.

Varmt välkomna till en intressant halvdag som syftar till att ge kunskap och handfast hjälp att minska sockerinnehållet i era produkter.

9
december

Datum
9 december 2020

Plats
Digitalt