Nätverksdag med gastronomer

    Syftet med nätverksdagen är att livsmedelssektorn och framtidens gastronomer möts för nya kontaktytor, rekrytering och kompetensutveckling. Digitalt mingel varvas med intressanta föredrag.

    På programmet finns bland annat:
    – Presentation av utbildningarna i mat- och måltidsvetenskap vid HKR
    – Framtidens mat, Karin Wendin, professor Mat- och måltidsvetenskap
    – FoodGrads.com, ett Kanadensiskt nätverksinitiativ, Nicole Gallace, grundare FoodGrads
    – Morgondagens livsmedelskompetens, Jan Andersson, Arbetsförmedlingen
    – Lunchtalk på tema kompetens under ledning av Lennart Wikström, Tejarps Förlag
    – Orkla, Jordbruksverket och andra företag och organisationer inom livsmedelssektorn berättar om arbetet kring kompetensförsörjning.

    Dagen avslutas med ett digitalt mingel där livsmedelssektorn och studenterna möts och får möjlighet att skapa kontakt genom att diskutera viktiga frågor inom livsmedelsbranschen men också genom att arbeta tillsammans med roliga problemlösningar.

    Anmäl dig nu!

    23
    mar

    Datum:
    23 mars 2021

    Tid:
    10.00 - 15.00

    Eventtyp:
    Nätverksträff

    Plats:
    Digitalt, via Zoom

    Sista anmälningsdag:
    19 mars 2021

    Anmälan