This page is translated with "Google Translate" and bad translation may occur

    Samtal med bönder om hållbart och innovativt lantbruk

    Vad vi äter och hur vi producerar livsmedel är en av de största faktorerna som påverkar vår miljö och vårt klimat, det fastslår IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) i en rapport med speciellt fokus på
    markanvändning och klimatförändringar. I ett globalt perspektiv finns mycket arbete att göra, men hur ser det ut i Sverige? Hans Ramel, ordförande LRF Skåne, inleder vårt samtal med en överblick av det pågående hållbarhetsarbetet i Sverige.

    Biodiversitet, kolinlagring, öppna landskap, proteinskifte och koldioxidekvivalenter; för oss som inte är experter kan vara svårt att se den stora bilden i ett komplext system. Vi reder vi ut begreppen tillsammans med lantbrukare från Kristianstadstrakten och passar på att få böndernas perspektiv på vad hållbart och innovativt lantbruk innebär. På plats finns representanter från tre olika gårdar och samtalet modereras av Jens Almqvist, Business Designer på Krinova.

    Vi bjuder på dryck & plockmat. Välkommen!

    Elin Carleke

    Ansvarig Food Community Event

    19
    sep

    Datum:
    19 september 2019

    Tid:
    16.00 - 17.30

    Eventtyp:
    Föreläsning, Seminarie

    Plats:
    Restaurang Smaca, Cardellsgatan 13 Kristianstad

    Sista anmälningsdag:
    17 september 2019

    Arrangör:

    • Krinova Incubator & Science Park
    Anmälan
    Plantule mais 4 feuilles