Skåne Innovation Days 2020

  Region Skåne bjuder för sjunde gången in till Skåne Innovation Day – nytt för årets upplaga är att de växlar upp och utökar till två heldagar med olika koncept, mötesformat och mer fokus på interaktion och dialog. Även platsen är ny då eventet efter 4 år i Varvsstaden, landar in I Malmö, Folkets Park och blir en del av allt spännande som händer under Innocarnival Skåne.

  Arbetet med att skapa ett spännande program pågår nu och de tar tacksamt emot – tankar, idéer och inspel under processen. Berätta vad du vill lyfta upp och diskutera, personer du vill se på scen eller frågor/utmaningar och möjligheter som kan ta plats i programmet. En konkret arena för samverkan är att gemensamt skapa en Hackathon Workshop på plats i Malmö Folkets Park, med fokus på stora samhällsutmaningar.

  På Skåne Innovation Days träffas vi för att tillsammans skapa förutsättningar och kraftsamla för att arbeta med en långsiktig vision där Skåne ska vara en globalt konkurrenskraftig ekonomi som driver hållbar tillväxt.

  15
  apr

  Startar:
  15 april 2020 - 08.00

  Slutar:
  16 april 2020 - 17.00

  Eventtyp:
  Seminarie

  Plats:
  Malmö, Folkets Park