This page is translated with "Google Translate" and bad translation may occur

  TÖS seminarium #6 – Människan i fokus

  Nu bjuder vi in företag som är verksamma på Krinova att ta del av det program som Krinova har skräddarsytt för att bygga ökad innovationsförmåga och stärkt samverkan i Östra Skåne. Ta gärna chansen att få en inblick i hur vi arbetar i projektet TÖS men framförallt låt dig inspireras av en kostnadsfri heldag byggd på ämnena: ledarskap, jämställdhet och rekrytering.

  Hjärtligt välkomna ska ni vara till det avslutande tillfället i serien om stärkt innovationsförmåga. Dagens program handlar om ledarskap, jämställdhet och rekrytering – tre ämnen som sätter människan i fokus och knyter an till den sjätte aspekten av innovationsförmåga – resurser. Vi servar frukost, fika samt lunch och matar er med ”food for thought” – ny kunskap som väcker tankar och drivkraft! Johan Wester hjälper oss att hålla samman dagen och sätta fart och fläkt på tillvaron.

  Möt våra två talare:

  Caroline Murray från Krinova har lång erfarenhet av att arbeta med ledarskapsfrågor som chef i bland annat läkemedels- och säkerhetsbranschen. Caroline tar dig på en resa som visar vad musiken och teaterns värld kan lära oss entreprenörer om ledarskap, kreativitet och teamarbete.

  Aurora Percovich Gutierrez från Media Evolution har en gedigen bakgrund i den ideella sektorns arbete med jämställdhet och mångfald. Aurora fokuserar på den nytta som ditt företag har av ett strukturerat jämställdhetsarbete samt fördelarna med att rekrytera team med stor mångfald.

  Workshops

  Ett tillfälle att lära känna varandra bättre. Efter lunch tar vi tillfället i akt att arbeta i mindre grupper. Vi samlas runt engagerande ämnen och delar erfarenheter med varandra.

  Några saker du tar med dig hem

  • Stärkt förmåga att agera som ledare i en värld full av planer som inte håller, snabb teknikutveckling, ändrade krav från kunderna och medarbetare som agerar på nya sätt
  • Ökad uppmärksamhet och kunskap om ojämställda situationer i arbetslivet och i samhället samt verktyg för att hantera och agera på ett effektivt och beprövat sätt
  • Insikter i vilka fördelar som finns med att rekrytera utanför bubblan och bygga team med olika bakgrunder och kompetenser
  • Stärkt nätverk med andra företag i Östra Skåne

  Välkommen!

  14
  okt

  Datum:
  14 oktober 2019

  Tid:
  08.30 - 14.00

  Eventtyp:
  Seminarie, Workshop

  Plats:
  Krinova Incubator & Science Park

  Arrangör:

  • Krinova Incubator & Science Park
  Anmälan
  Vision och innovation skiss