bakgrundsbild med morötter

  Hyr kontor på Krinova

  Är du företagare och letar kontor i en inspirerande miljö med många möjligheter till nätverkande? Då är Krinova rätt plats! Här har över 100 företag sin hemvist, allt från enmansföretagare till företag som ingår i stora koncerner.

  Jag är intresserad av att hyra kontor

  Hyr kontor på Krinova

  På Krinova finns kontor både för det lilla företaget och för de som behöver större utrymme. Som hyresgäst på Krinova är du inte ensam. På köpet får du goda grannar. Nämligen de drygt 100 företag som valt att sitta på Krinova.

  På Krinova tror vi på samarbeten och att delad kunskap är dubbelt värd. Därför bjuds det som hyresgäst på Krinova många tillfällen till nätverkande, som exempelvis fredagsfrukost. För vi hoppas att ni, precis som vi, tycker det är kul att träffas för att få inspiration, idéer och knyta nya kontakter.

  Välkommen att höra av dig!

  krinova personal

  Kristofer Kargerot

  Ansvarig Ekonomi och Faciliteter

  Ellinor Hansson

  Ellinor Axenbjörk

  FACILITETS- & SERVICEKOORDINATOR

  Företag i vår Science Park

  Över 100 företag har valt att etablera sig i science parken med alla de fördelar det innebär i form av nätverkande, inbjudningar till event och att vara del i en dynamisk miljö där det ständigt är mycket på gång. Genom sökfunktionen nedan kan du snabbt hitta det företag du söker kontakt med.