Stäng meny

Givande möten

Lyckade möten kan skapa magiska ögonblick! Nya idéer kan se dagens ljus, kloka beslut fattas och gemenskap byggas.

Krinova Incubator & Science Park är den perfekta mötesplatsen. Vi erbjuder lokaler, teknik och ser till att det serveras all den energi som behövs för att gå lite längre än vad du trodde var möjligt! Vi erbjuder lokaler för både små och stora grupper, allt från det mindre mötesrummet för sex personer till den största lokalen som rymmer drygt 300 personer.

På Krinova är mat – miljö - hälsa i fokus. Det kommer du också att märka när du bokar möten på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Krinova har gjort sig känt för det uppskattade konceptet Brainfood som utvecklats för att ge optimal näring till hjärnan.

Vi har samarbete med några av Kristianstads hotell vilka erbjuder rabatt till Krinovas mötesdeltagare. Hör av er till oss för mer information.  För större sällskap har vi också möjlighet att hjälpa till med transport fram och tillbaka till hotellet.

Intresserad av mer information eller bokning? Kontakta oss

Ditt namn

Din e-postadress

Ditt telefonnummer

Meddelande

 Jag godkänner att Krinova sparar information om mig.

Jag godkänner att Krinova sparar information om mig. Läs mer här

Kontaktpersoner

Lollo Krüger

Lollo Krüger

Ansvarig Mötesplatsen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng