Stäng meny

Grants & Games

Ett event om alternativ finansiering

För dig som letar finansiering bortom lån och riskkapital! I Sverige finns ett brett offentligt stöd för innovationer med allehanda subventioner och bidrag för produkt- och tjänsteutveckling. Dessutom finns det ca 13 000 stiftelser att hålla koll på. För att hjälpa företag att hitta och ta tillvara på alla möjligheter har Krinova skapat konceptet Grants & Games. Seminariet hjälper dig att hitta rätt bland alla stödformer och att hitta finansiering för just ditt utvecklingsprojekt. Dagen är till för dig som undrar:

  •  Var finns det stöd för mig som har ett företag och vill utveckla min verksamhet?
  •  Var finns det stöd för mig som har en nyskapande idé?
  •  Vad finns det för alternativ till lån och riskkapital?
  •  Hur ser det offentliga stödsystemet ut i Sverige och vilka möjligheter ger det mig som företagare?
  •  Hur fungerar det egentligen med fonder och stiftelser? Var hittar jag dem, vad behöver jag veta och vad ska jag tänka på när jag söker?
  •  Vilka möjligheter finns det att söka stöd för prototyper och utvecklingsprojekt?

Konceptet varvar korta och kärnfulla presentationer med nätverkande och en workshop i tävlingsform. Du kommer att lära dig att hitta pengar för utvecklingsprojekt samtidigt som du har kul tillsammans med andra drivna entreprenörer! Grants & Games arrangeras varje höst. Vill du redan nu anmäla ditt intresse så kontakta Truls Bretz så får du ett mail nästa gång Grant s & Games närmar sig.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng