Stäng meny

Pay & Play

En mötesplats mellan idéer och investerare

Den vanligaste anledningen till att investeringar i nya idéer går i stöpet är vare sig att idén inte håller måttet eller att lönsamheten är för dålig. Den vanligaste anledningen till avbrutna affärsrelationer är att personerna av ett eller flera skäl inte kommer överens eller inte är rätt för varandra - Att man inte ”klickar”. Därför har Krinova skapat konceptet och mötesplatsen Pay & Play.

Syftet med Pay & Play är att skapa en informell mötesplats mellan utvecklingsprojekt och investerare. Eventet är en blandning mellan lagvisa utmaningar och korta, kärnfulla presentationer. Följden blir ett dynamiskt nätverkande med många skratt och aha-upplevelser. Dagen innebär både lite lek men också lite allvar (både ”play” och ”pay”) och meningen är att människor ska få en känsla för varandra från början. Det viktigaste är mötet och personkemin, tvärtemot alla uppstyltade metoder att ”matcha rätt idé med rätt pengar”. Det är du som avgör vad som är rätt för dig!

Eventet har alltså två målgrupper: du som har idéer och du som vill investera. Båda behöver ni varandra och det här är ett lättsamt sätt för er att träffas. Du behöver inte leta efter kapital eller vilja engagera dig i något just idag - meningen är att skapa relationer och visa på framtida möjligheter -men givetvis är det tillåtet att göra affärer på stående fot. Det kommer naturligt – och det är det som är poängen!

Pay & Play arrangeras varje vår. Vill du redan nu anmäla ditt intresse så kontakta Truls Bretz så får du ett mail nästa gång Pay & Play närmar sig.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng