Stäng meny

Lokaler för olika ändamål

Låt Krinova bli platsen för ditt nästa möte, konferens eller workshop. Alla mötesrum är nyrenoverade och utrustade med den senaste tekniken. Här finns små och stora lokaler, utformade för att passa olika typer av möten.

På Krinova finns små och stora lokaler, utformade för att passa olika typer av möten. Rummet Create är särskilt utrustat för olika typer av brainstorming aktiviteter. Översta våningen, Loftet med utsikt över Kristianstads vattenrike, passar utmärkt om ni är ett större antal deltagare. Den största lokalen, Torget, har plats för drygt 300 besökare. Alla lokaler har naturligtvis trådlöst nätverk, whiteboard, blädderblock, block och pennor. Fast projektor finns i de mellanstora och stora lokalerna, i de små lokalerna sätter vi in en bordsprojektor vid behov.

Samtliga lokaler är anpassade för människor med olika sorts funktionshinder och lever upp till de krav som ställs på tillgänglighet som exempelvis tillgång till handikapptoaletter, hiss, dörröppnare, ramper mm. Vi hyr in hörselslinga vid förfrågan.

Närmare presentation av de olika lokalerna finns i menyn till vänster.

 

Intresserad av mer information eller bokning? Kontakta oss

Ditt namn

Din e-postadress

Ditt telefonnummer

Meddelande

 Jag godkänner att Krinova sparar information om mig.

Jag godkänner att Krinova sparar information om mig. Läs mer här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng