Boka möteslokal på Krinova

  Krinova är den perfekta platsen för möten och konferenser. Här finns lokaler för både små och stora grupper, allt från det mindre mötesrummet för sex personer till den största lokalen som rymmer drygt 300 personer.

  Krinovas profilområde är livsmedel. Det märker du också som mötes- eller konferensdeltagare på Krinova. Här erbjuds moderna lokaler, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Passa på att prova brain food, mat och dryck som ger hjärnan vad den behöver och hjälper mötesdeltagare att hålla sig alerta och fokuserade.

  Se våra möteslokaler
  Boka mötesplats

  Möteslokaler på Krinova

  Låt Krinova bli platsen för ditt nästa möte, konferens eller workshop. Alla mötesrum är nyrenoverade och utrustade med den senaste tekniken. Här finns små och stora lokaler, utformade för att passa olika typer av möten.

  Välj storlek:

  Hyr möteslokal på Krinova

  Stora

  Torget 300 personer

  300 i biosittning

  300 i mingel

  200 i öar

  200 ätande vid bord (sittande)

  100 i skolsittning

  Mässa för 30-40 utställare (med 1 bord/företag)

  413 m2

  Övrigt:

  Upphöjd scen Talarstol Projektor m ljud mot scenen (hdmi) Projektor riktad åt andra hållet utan ljud (VGA) 4 headset 2 handmikrofoner 2 panelmikrofoner m sladd Dimbart ljus i lokalen Rullbar whiteboard
  Loftet

  Stora

  Loftet 100 personer

  100 i biosittning

  60 i öar

  42 i skolsittning

  100 lunchservering i öar eller långbord

  278 m2

  Övrigt:

  Talarstol 1 projektor med ljud (Hdmi/VGA) 1 headset eller 1 handmick (1 ljudutgång) Whiteboard vid föreläsarplatsen Blädderblockställ 6 glastavlor utspridda i salen för grupparbeten

  Boka möteslokal nu!

  Krinova är den perfekta mötesplatsen. Vi erbjuder lokaler, teknik och ser till att det serveras all den energi som behövs för att gå lite längre än vad du trodde var möjligt! Krinova har gjort sig känt för det uppskattade konceptet brain food som utvecklats för att ge optimal näring till hjärnan.

  Hoppas vi ses snart!

  Boka till brain food som ger din hjärna vad den behöver

  Kontakta oss

  Jag godkänner att Krinova sparar personlig information om mig. Läs mer.