This page is translated with "Google Translate" and bad translation may occur

    Boka möteslokal eller hyr kontor på Krinova

    Krinova är en mötesplats för människor, företag och organisationer.  Här finns lokaler för möten i mindre grupper men även för större seminarier och konferenser. Självklart får du hjälp med all service runtomkring.

    Se våra lokaler

    Letar du kontor i en inspirerande miljö med många möjligheter till nätverkande? Då är Krinova rätt plats. Här har över 100 företag sin hemvist, allt från enmansföretagare till företag som ingår i stora koncerner.

    Läs mer
    En man och kvinna som samtalar och skrattar. Krinova är en mötesplats för människor, företag och organisationer.
    En av våra fina möteslokaler på Krinova. Krinova är den perfekta platsen för möten och konferenser.

    Boka möteslokal i Kristianstad

    Krinova är den perfekta platsen för möten och konferenser. Här finns lokaler för både små och stora grupper, allt från det mindre mötesrummet för sex personer till den största lokalen som rymmer drygt 300 personer.

    Krinovas profilområden är mat, miljö och hälsa. Det märker du också som mötes- eller konferensdeltagare på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Passa på att prova brain food, mat och dryck som ger hjärnan vad den behöver och hjälper mötesdeltagare att hålla sig alerta och fokuserade.

    Lollo Krüger

    Ansvarig Mötesplatsen

    Två personer arbetar tillsammans vid en dator. På Krinova finns kontor att hyra både för det lilla företaget och för de som behöver större utrymme.

    Hyr kontor eller lokal på Krinova

    På Krinova finns kontor både för det lilla företaget och för de som behöver större utrymme. Som hyresgäst på Krinova är du inte ensam. På köpet får du goda grannar. Nämligen de drygt 100 företag som valt att sitta på Krinova. Vilka de är kan du se under företag.

    På Krinova tror vi på samarbeten och att delad kunskap är dubbelt värd. Därför bjuds det som hyresgäst på Krinova många tillfällen till nätverkande, som exempelvis fredagsfrukost. För vi hoppas att ni, precis som vi, tycker det är kul att träffas för att få inspiration, idéer och knyta nya kontakter.

    Välkommen att höra av dig!

    krinova personal

    Kristofer Kargerot

    ANSVARIG EKONOMI & FASTIGHETER

    Krinova personal hyr kontor

    Ellinor Hansson

    ANSVARIG RECEPTION

    Lokaler på Krinova

    Låt Krinova bli platsen för ditt nästa möte, konferens eller workshop. Alla mötesrum är nyrenoverade och utrustade med den senaste tekniken. Här finns små och stora lokaler, utformade för att passa olika typer av möten.

    Välj storlek:

    Hyr möteslokal på Krinova

    Stora

    Torget 300 personer

    300 i biosittning

    300 i mingel

    200 i öar

    200 ätande vid bord (sittande)

    100 i skolsittning

    Mässa för 30-40 utställare (med 1 bord/företag)

    Övrigt:

    Upphöjd scen Talarstol Projektor m ljud mot scenen (hdmi) Projektor riktad åt andra hållet utan ljud (VGA) 4 headset 2 handmikrofoner 2 panelmikrofoner m sladd Dimbart ljus i lokalen Rullbar whiteboard
    Hyr möteslokal på Krinova

    Stora

    Loftet 100 personer

    100 i biosittning

    60 i öar

    42 i skolsittning

    100 lunchservering i öar eller långbord

    Övrigt:

    Talarstol 1 projektor med ljud (Hdmi/VGA) 1 headset eller 1 handmick (1 ljudutgång) Skjutbar whiteboard vid föreläsarplatsen Blädderblockställ 6 glastavlor utspridda i salen för grupparbeten

    Vill du boka möteslokal eller veta mer?

    På Krinova är mat – miljö – hälsa i fokus. Det kommer du också att märka när du bokar möten på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Krinova har gjort sig känt för det uppskattade konceptet Brainfood som utvecklats för att ge optimal näring till hjärnan.

    Krinova Incubator & Science Park är den perfekta mötesplatsen. Vi erbjuder lokaler, teknik och ser till att det serveras all den energi som behövs för att gå lite längre än vad du trodde var möjligt!

    Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.

    Lollo Krüger

    Ansvarig Mötesplatsen

    Du vet väl att du även kan boka till kaffe, brain food och mat?

    Kontakta oss

    Jag godkänner att Krinova sparar personlig information om mig. Läs mer.