Boka möteslokal eller hyr kontor på Krinova

  Krinova är en mötesplats för människor, företag och organisationer.  Här finns lokaler för möten i mindre grupper men även för större seminarier och konferenser. Självklart får du hjälp med all service runtomkring. Vi på Krinova vill att du ska känna dig trygg när du bokar möte hos oss. Vi har vidtagit en del åtgärder under Covid-19 pandemin för att underlätta för er att hålla avstånd och kunna genomföra bra möten.

  Se våra lokaler

  Letar du kontor i en inspirerande miljö med många möjligheter till nätverkande? Då är Krinova rätt plats. Här har över 100 företag sin hemvist, allt från enmansföretagare till företag som ingår i stora koncerner.

  Läs mer
  En av våra fina möteslokaler på Krinova. Krinova är den perfekta platsen för möten och konferenser.

  Boka möteslokal i Kristianstad

  Krinova är den perfekta platsen för möten och konferenser. Här finns lokaler för både små och stora grupper, allt från det mindre mötesrummet för sex personer till den största lokalen som rymmer drygt 300 personer. För att du ska känna dig trygg när du bokar möteslokal hos oss under Covid-19 pandemin har Krinova som en åtgärd dragit ner på antalet besökare per lokal.

  Krinovas profilområden är mat, miljö och hälsa. Det märker du också som mötes- eller konferensdeltagare på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Passa på att prova brain food, mat och dryck som ger hjärnan vad den behöver och hjälper mötesdeltagare att hålla sig alerta och fokuserade.

  Lollo Krüger

  Ansvarig Mötesplatsen

  Hyr kontor - Krinova

  Hyr kontor eller lokal på Krinova

  På Krinova finns kontor både för det lilla företaget och för de som behöver större utrymme. Som hyresgäst på Krinova är du inte ensam. På köpet får du goda grannar. Nämligen de drygt 100 företag som valt att sitta på Krinova. Vilka de är kan du se under företag.

  På Krinova tror vi på samarbeten och att delad kunskap är dubbelt värd. Därför bjuds det som hyresgäst på Krinova många tillfällen till nätverkande, som exempelvis fredagsfrukost. För vi hoppas att ni, precis som vi, tycker det är kul att träffas för att få inspiration, idéer och knyta nya kontakter.

  Välkommen att höra av dig!

  krinova personal

  Kristofer Kargerot

  Ansvarig Ekonomi och Faciliteter

  Krinova personal hyr kontor

  Ellinor Hansson

  ANSVARIG RECEPTION

  Möteslokaler på Krinova

  Låt Krinova bli platsen för ditt nästa möte, konferens eller workshop. Alla mötesrum är nyrenoverade och utrustade med den senaste tekniken. Här finns små och stora lokaler, utformade för att passa olika typer av möten. För att du ska känna dig trygg när du bokar möteslokal hos oss under Covid-19 pandemin har Krinova som en åtgärd dragit ner på antalet besökare per lokal. De siffrorna finner du inom parentes.

  Covid-19-anpassade möten på Krinova

  Vi på Krinova vill att du ska känna dig trygg när du bokar möte hos oss. Vi har vidtagit en del åtgärder under Covid-19 pandemin för att underlätta för er att hålla avstånd och kunna genomföra bra möten.

  Antalet gäster i konferensrummen är halverade och rummen är möblerade med avstånd mellan stolarna. Rummen städas mellan bokningarna och extra handsprit finns utplacerad i lokalerna. Krinova har flera entréer så ni kan passera in och ut på ett smidigt sätt.

  Vi erbjuder flera olika lösningar för förtäring. Oavsett om ni väljer buffé eller förpackad mat till era mötesdeltagare så ser vi till att det blir bra och säkert. Och gott såklart. Vi ser till att det inte bildas köer vid servering av mat eller fika.

  Det finns många möjligheter för att förlägga delar av mötet utomhus. Walk & talk i omgivningarna, utomhusfika på Loftets takterrass eller kanske gruppdiskussioner vid vår nya uteplats ger er frisk luft och kanske nya idéer.

  Krinova tillämpar flexibla bokningar. Du väljer om ni ska vara en timme, två timmar eller kanske en hel dag hos oss.

  Vi berättar gärna mer. Välkomna med er bokning.

  Välj storlek:

  Hyr möteslokal på Krinova

  Stora

  Torget 300 (150) personer

  300 (150) i biosittning

  300 (150) i mingel

  200 (100) i öar

  200 (100) ätande vid bord (sittande)

  100 (50) i skolsittning

  Mässa för 30-40 utställare (med 1 bord/företag)

  413 m2

  Övrigt:

  Upphöjd scen Talarstol Projektor m ljud mot scenen (hdmi) Projektor riktad åt andra hållet utan ljud (VGA) 4 headset 2 handmikrofoner 2 panelmikrofoner m sladd Dimbart ljus i lokalen Rullbar whiteboard
  Hyr möteslokal på Krinova

  Stora

  Loftet 100 (50) personer

  100 (50) i biosittning

  60 (30) i öar

  42 (21) i skolsittning

  100 (50) lunchservering i öar eller långbord

  278 m2

  Övrigt:

  Talarstol 1 projektor med ljud (Hdmi/VGA) 1 headset eller 1 handmick (1 ljudutgång) Whiteboard vid föreläsarplatsen Blädderblockställ 6 glastavlor utspridda i salen för grupparbeten

  Vill du boka möteslokal eller veta mer?

  På Krinova är mat – miljö – hälsa i fokus. Det kommer du också att märka när du bokar möten på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika. Krinova har gjort sig känt för det uppskattade konceptet Brainfood som utvecklats för att ge optimal näring till hjärnan.

  Krinova Incubator & Science Park är den perfekta mötesplatsen. Vi erbjuder lokaler, teknik och ser till att det serveras all den energi som behövs för att gå lite längre än vad du trodde var möjligt!

  Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.

  Lollo Krüger

  Ansvarig Mötesplatsen

  Du vet väl att du även kan boka till kaffe, brain food och mat?

  Kontakta oss

  Jag godkänner att Krinova sparar personlig information om mig. Läs mer.