En mötesplats för människor, företag, idéer och kreativitet

  Krinova är en inkluderande plats som stimulerar det kreativa mötet, där dynamik skapas och idéer uppstår.

  Krinovas profilområden är mat – miljö – hälsa. Det märker du också som mötes- eller konferensdeltagare på Krinova. Här erbjuds en upplevelse i form av lokal, hälsosam och miljövänlig mat och fika.

  Läs mer
  Dynamisk mötesplats
  Fredagsfrukost på Krinova

  Kom på fredagsfrukost!

  Fredagsfrukost på Krinova är mötesplatsen för studenter, företagare, tjänstemän och alla som är intresserade av innovation och utveckling. Det är en chans att knyta nya kontakter, få inspiration och dela med sig av kunskaper och erfarenheter. Vissa fredagar är det rena mingel-frukostar, andra gånger är det en kort presentation från någon på Krinova, hyresgäster, samarbetspartners eller externa föreläsare.

  Frukosten serveras kl. 9.15 varje fredag till alla de drygt 100 företag och organisationer som finns på Krinova och alla som valt att köpa frukostbiljett.

  För Krinovas hyresgäster ingår frukosten i hyran och för övriga kostar en frukostbiljett 50 kr. Ni kan betala antingen med kort, swish eller faktura (företag).

  Köket är ett litet restaurangkök med enklare utrustning. Hyr in dig i produktionsköket hos Krinova i Kristianstad.

  På jakt efter produktionskök?

  Behöver du tillfälligt ett produktionskök? Kanske ska du testa att ta fram en ny produkt? Hålla en matlagningskurs? Eller prova en utrustning för matlagning? Hyr in dig i produktionsköket hos Krinova i Kristianstad.

  Köket är ett litet restaurangkök med enklare utrustning, två restaurangkylar och ett frysskåp. Produktionsköket uppfyller självklart de krav som ställs på lokaler för livsmedelsproduktion.

  Tänk på att om ni bedriver livsmedelsverksamhet så behöver ni anmäla det till kommunen.
  Här finns mer information.

  Boka brain food nästa gång du bokar möte eller konferens på Krinova!

  Nyfiken på brain food?

  Brain food är populärt bland Krinovas mötes- och konferensgäster. Konceptet har tagits fram för att ge bästa näring till hjärnan.

  Brain food by Krinova är helt enkelt mat för smarta tankar. Det bygger på fullkorn och långsamma kolhydrater, fett av bra kvalitet. Men även mat med antioxidanter, vitaminer och mineraler från frukt, bär, frön, nötter och magra proteiner som yoghurt. En energishot med blåbär, rödbeta, morot och mandel kan göra susen. Testa redan nu!

  Energi-shot med blåbär, rödbeta, morot och mandel, cirka 15 stycken:

  Du behöver
  250 gram blåbär
  1,5 liter äppelmust
  3-4 st kokta rödbetor
  0,5 liter sötad mandelmjölk
  33 cl morotsjuice
  4 cm riven färsk ingefära

  Gör så här
  Koka rödbetorna mjuka. Skala och dela dem i mindre bitar. Häll på äppelmust, morotsjuice, mandelmjölk och blåbär. Mixa slätt och smaksätt med färsk ingefära.
  Voilà! Redo att serveras.