Meet up: Hållbarhetsarbete för entreprenörer

  6 september 2021

  Företag och organisationer i de flesta branscher möter en allt större efterfrågan från konsumenter och finansiärer på hållbarhetsfokus och samhällsnytta. Som liten företagare kan det vara svårt att veta hur man ska haka på denna utveckling. Är du nyfiken på att jobba med hållbarhetsfrågor men tycker det är svårt att ta nästa steg? På Krinovas Meet up den 7 oktober presenteras metoder och processer för hur du tar din verksamhet in i framtiden.

  Till eventet kommer The Tardigrades– hållbarhetskonsulter – som stöttar organisationer i att tydliggöra länken mellan organisation, affär och samhällsnytta, för att göra hållbarhet till en del av kärnverksamheten och strategin. The Tardigrades bidrar också med konkreta tips på hur andra organisationer jobbar med hållbarhet och hur du som organisation praktiskt går från ord till handling.

  Vi gästas också av Miljöbron Skåne – en ideell förening som matchar högskolestudenter med näringsliv för uppdrag inom hållbar utveckling.

  Det kommer också att presenteras olika projektfinansiering och bidrag som finns att söka för små- och medelstora företag (SME) med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Eventet riktar sig till mindre och medelstora företag/entreprenörer som vill hitta vägar framåt för sin verksamhet mot en hållbar framtid.

  Under evenemanget kommer det såklart att finnas tillfällen att ställa frågor.

  Häng på!

   

  Elin Hansson

  Ansvarig Food Community Event