Vill du bli Krinova Incubator & Science Parks nya VD?

  23 juni 2020

  Som VD för Krinova Incubator & Science Park kommer du till en verksamhet som blivit utsedd till en av Sveriges mest innovativa innovationsmiljöer. I din roll som VD kommer du att leda en organisation på närmare 30 personer som drivs av nytänkande och med uppdrag att skapa hållbar utveckling, jobb och tillväxt. Som VD för Krinova ingår du också i Kristianstads kommuns strategiska chefsgrupp.

  – Vill du bygga vidare på Krinovas starka positiva utveckling och ta verksamheten vidare in i 20-talets innovationsvärld?
  – Har du erfarenhet av att leda utmaningsdrivet innovationsarbete och gärna erfarenhet av större innovations- och utvecklingsprojekt, helst även av internationell karaktär?
  – Är du en förtroendeingivande och relationskapande person med dokumenterad förmåga att skapa samarbeten inom och mellan organisationer?

  En självklar uppgift som science park är att vara en mötesplats för människor, företag och idéer. Med fjolårets 28 000 besökare till seminarier, workshops och möten och över hundra företag i parken är Krinova platsen där många nya kontakter och nätverk skapas. På innovationsarenan erbjuds alla företag, entreprenörer, forskare och studenter innovations- och utvecklingsstöd – inte bara de som vill starta nytt företag utan även befintliga företag och offentlig verksamhet.

  Krinovas profilområde är Mat – Miljö – Hälsa. Inom detta område har Krinova en viktig uppgift att identifiera framtidens utmaningar för hållbar tillväxt. Krinova är en av de ca 65 medlemmarna i den nationella branschorganisationen Swedish Incubators & Science Parks (SISP). Krinova ägs av Kristianstads kommun (80 %) och Högskolan Kristianstad (20 %).

  I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.