Stäng meny

Motor för tillväxt

Mötesplatsen för människor, företag, idéer och kreativitet

På Krinova Incubator & Science Park, strax intill Högskolan Kristianstad, har drygt 100 företag sin hemvist. Hit kommer också årligen drygt 25 000 besökare på möten och konferenser. Letar du efter kontor eller en plats för ditt nästa möte eller konferens, kika här vad vi kan erbjuda.

Plattformen för utvecklings- och innovationsprojekt

Ny teknik för vattenrening, utveckling av helt nya mat- och dryckeskoncept med stöd av en mångkulturell kompetenspool och TransforMAT den digitala plattformen för matföretagare är något av det vi erbjuder inom Krinovas profilområde mat – miljö – hälsa.

Katalysator för kunskapsintensiva tillväxtföretag

Innovationsarenan finns erfarna business designers, en bred palett av verktyg, och nätverk, allt för att ge stöd i utveckling av människor, företag och idéer. Har du en idé som skulle kunna bli hur bra som helst? Eller en utmaning som väntar på en lösning? Tveka inte att höra av dig.

Krinova är en av landets 70 inkubatorer och science parks, där samverkan mellan företag, organisationer, högskola och samhälle lägger grund för innovationer och utveckling. Krinova Incubator & Science Park ägs av Kristianstads kommun och Högskolan Kristianstad.

Presentation movie – Krinova Incubator & Science Park

-
test

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng