Stäng meny

Vill du bli en av oss?

Krinova är en av Sveriges cirka 70 inkubatorer och science parks, där vår roll är att tillsammans med företag, organisationer, högskola och samhälle främja innovationer och utveckling. På Krinova pågår och startar hela tiden nya spännande projekt inom vårt profilområde mat – miljö- hälsa, ofta i samarbete med vår närmaste granne Högskolan Kristianstad. Här finns också nordöstra Skånes innovationsarena med en vid flora av företag. Inte nog med det, Krinova är också hyresvärd till fler än 100 företag och har en mötes- och konferensverksamhet som årligen lockar drygt 25 000 besökare!

Vill du bli en i gänget på Krinova? Håll utkik bland lediga tjänster!
Du kan också göra en intresseanmälan genom att maila ett personligt brev och bifoga ditt CV till info@krinova.se.

 Praktisera hos oss!

Krinova erbjuder, vårterminen 2019, praktik till en student på eftergymnasial nivå med inriktning mot internationella relationer, såsom statsvetenskap, europastudier, ekonomi, offentlig förvaltning. En praktik som kan generera i värdefulla kunskaper och erfarenheter inför kommande arbetsliv.

Praktiken är på heltid och som praktikant får du delta i det dagliga arbetet samt:
• delta i projektansökningar
• delta i pågående projekt
• omvärldsbevakning
• hjälpa till att arrangera olika typer av möten och arrangemang
• eventuellt ta ansvar för mindre projekt

Den praktiserande får gärna använda tiden hos Krinova som del av en uppgift inom sin utbildning, exempelvis ett uppsatsarbete. Du bör vara intresserad av EU/internationella frågor men också vara social, initiativtagande och trygg med självständigt arbete.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV & personligt brev till: diana@krinova.se och sara@krinova.se
Vi ser att praktikperioden är på en termin. När ansökningstiden har gått ut kallar vi 3-5 personer på intervju. Besked ges till samtliga som har sökt när vi är klara med ansökningsprocessen.
Sista ansökningsdag: 13/10-2019.

Om Krinova
Krinova ägs av Kristianstads kommun och Högskolan Kristianstad. En viktig del av Krinovas verksamhet är de många projekt som initieras och drivs här. Projekten genererar ny kunskap och värdefulla lokala, nationella och inte minst internationella kontakter och nätverk. I rollen som science park har Krinova en naturlig roll att rigga och medskapa projekt mellan akademi, offentlig verksamhet och näringsliv. Krinova driver idag ett stort antal nationella och internationella projekt, finansierade av bland annat Region Skåne, ESF-rådet och Interreg South Baltic.

Är du en GÖS?
Krinovas värdegrund sammanfattas i de tre bokstäverna G Ö S – Glädje, Öppenhet och Samarbete. Dessa tre ord genomsyrar vårt sätt att jobba. Vi söker därför dig som är ”Gösig” d v s värdesätter glädje och delar med dig av den, har en öppen attityd och som håller med om att samarbete i de flesta fall inte bara lönar sig utan är dessutom roligare.

Krinova som arbetsplats
Vi är en öppen och prestigelös organisation med en kultur där vi delar med oss av vår kunskap och arbetar tillsammans för att lösa utmaningar. Det är alltid nära till skratt i vår organisation där tempot är högt och allas entreprenörskraft värdesätts.

Kontaktpersoner

Sara Wanther

Sara Wanther

Ansvarig Projektdesigner

Diana Danilda

Diana Danilda

Ansvarig Administration & Back office

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng