Stäng meny

Vill du bli en av oss?

Krinova är en av Sveriges cirka 70 inkubatorer och science parks, där vår roll är att tillsammans med företag, organisationer, högskola och samhälle främja innovationer och utveckling. På Krinova pågår och startar hela tiden nya spännande projekt inom vårt profilområde mat – miljö- hälsa, ofta i samarbete med vår närmaste granne Högskolan Kristianstad. Här finns också nordöstra Skånes innovationsarena med en vid flora av företag. Inte nog med det, Krinova är också hyresvärd till fler än 100 företag och har en mötes- och konferensverksamhet som årligen lockar drygt 25 000 besökare!

Vill du bli en i gänget på Krinova? Håll utkik bland lediga tjänster!
Du kan också göra en intresseanmälan genom att maila ett personligt brev och bifoga ditt CV till info@krinova.se.

Repceptionist som gillar mat!

Söker du ett socialt arbete där en viktig uppgift är att sprida trivsel och ge service? Vill du jobba i en miljö dit det årligen kommer över 25 000 besökare till möten och konferenser, där mer än 100 företag har sin hemvist och där en viktig del av verksamheten handlar om att erbjuda utvecklings- och innovationsstöd till entreprenörer? Då kan detta vara något för dig! Krinova Incubator & Science Park i Kristianstad söker en lyhörd receptionist.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som receptionist eller liknande tjänst. Du är serviceorienterad och har sinne för ordning och reda, men tvekar inte att komma med förslag och idéer på förbättringar kring arbetsrutiner och miljö. Du har förmågan att ta tag i saker, lämnar inget oklart och tycker om att ta ansvar. Du har en nyfikenhet för ny teknik och räds inte att hjälpa våra konferensgäster om tekniken strular. Du talar och skriver flytande svenska och även bra engelska.

Krinovas värdegrund sammanfattas i de tre bokstäverna G.Ö.S. – Glädje, Öppenhet och Samarbete. Dessa tre ord genomsyrar vårt sätt att jobba. Vi söker därför dig som värdesätter glädje och delar med dig av den, har en öppen attityd och som håller med om att samarbete lönar sig och är dessutom roligare.

Vad ska du då göra?

  • Bemanna vår reception och ta emot besökare, samtal och email
  • Administration och posthantering
  • Ge service till hyres- och konferensgäster
  • Boka mötesrum och konferenser i vårt bokningssystem
  • Visa och introducera våra lokaler för nya hyresgäster

Vad vill vi du har med dig?

  • Du har minst gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom reception, administration och/eller växel.
  • Kunskaper i MS Office där du jobbar obehindrat i Word och Excel, har du erfarenhet av större affärssystem sedan tidigare är det ett plus.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för att söka tjänsten, det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper då vi har många internationella kontakter.

Om Krinova
Krinova Incubator & Science Park erbjuder möteslokaler, flexibla kontorslokaler en kreativ tillväxtmiljö med stöd i utvecklings- och innovationsarbete. I Krinovas uppdrag ingår att rigga projekt mellan akademi, offentlig verksamhet och näringsliv som kan leda till nya affärsidéer och innovationer. Inom profilområdet mat - miljö - hälsa drivs samarbeten och projekt såväl på lokal, regional som internationell nivå. Krinova ägs av Kristianstads Kommun och Högskolan Kristianstad.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat fram tills 2019-12-31. Tillträde enligt överenskommelse. Vanligtvis tillämpas provanställning. Krinova eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald i arbetsgruppen. Krinova har kollektivavtal med Teknikföretagarna för mer information kontakta: Diana Danilda, diana@krinova.se

Ansök senast 8 augusti
Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 8 augusti.
Ansökningar kommer endast tas emot på https://podio.com/webforms/14367617/963052
Frågor om ansökan kommer endast besvaras via mail.

Kontaktperson
Kristofer Kargerot
kristofer@krinova.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng