Vässa din affärsidé

  Med Krinova START får du verktyg och stöd för att vässa din affärsidé, bygga en affärsmodell och göra din produkt eller tjänst redo för lansering på marknaden. En digital företagsprocess varvas med fysiska eller digitala träffar med en av Krinovas business designers. Den digitala processen ger dig verktyg och ett frågebatteri där du blir utmanad att vässa din affärsidé efter de nya insikter som föds under processen. Programmet tar cirka tre till sex månader, baserat på vilket tempo du vill hålla.

  Krinova START är kostnadsfritt och öppen för alla att söka. Processen anpassas efter de behov och ambitioner som du har. Oavsett om du bara vill få feedback på din affärsidé, ha någon att bolla med eller om det är en ambitiös plan för att så småningom kunna söka in till vår inkubator så är Krinova START programmet för dig.

  Boka ett första möte så ser vi hur vi bäst kan hjälpa dig!
  Klicka knappen ”Boka möte” här under och sen på ”Join Us” på nästa sida.

  Boka möte
  Max

  Har du frågor eller funderingar kring Krinova START är du välkommen att kontakta oss.

  Personal på Krinova

  Massimiliano Pattara

  Business Designer

  Nils Bager

  ”Krinova hjälper oss att få företaget att växa. De får oss att våga jobba med fler och större kunder, ta företaget till nästa nivå med att utveckla produktion, logistik, kundrelationer och med olika frågeställningar om vad detta kan innebära. Vi får även hjälp med att se, analysera och diskutera åtgärder för att minska risker när vi växer. Det är fantastiskt roligt och tryggt att ha en coach att tala med.”

  Nils Bager
  VD, Bagers


  Bagers producerar gamla spannmålssorter som Ölands vete, spelt/dinkelvete, gammelråg. Bagers tar fram färskmalet kvalitetsmjöl där man vet exakt var det kommer ifrån till minsta korn.

  Röster från företag