Stäng meny

Greater CPH Food Hack

Krinova Incubator & Science Park och DTU Skylab bjuder tillsammans med Greater Copenhagen in till Greater Copenhagen Food Hack 2018. Greater CPH Food Hack arrangeras i samarbete mellan Krinova, DTU Skylab och Greater Copenhagen. Greater CPH Food Hack blir en 2-stegs raket; hack#1 på Krinova i 26-28 januari med fokus på idé/koncept som följs av hack#2 på DTU Skylab med fokus på prototyper. För bästa effekt deltar man på båda hacken, men givetvis går det bra att komma bara det ena.

Årets tema ”Food as key to citizens health” inspirerar till att hitta lösningar som bidrar till ett hälsosamt och hållbart livsmedelssystem genom innovation, cirkularitet och resurseffektivitet.

Satsningen är ett initiativ för att positionera regionen som en plats för matinnovationer och ytterligare stärka den internationella communityn kring eventet. Krinova har under ett antal år arrangerat internationellt food hackathons med deltagare från över 20 länder.

Vad är ett food hack och hur kan man delta?

Hacket är en 48 h lång innovationstävling kopplat livsmedel, där du kan delta antingen som tävlande (under hela helgen med start fredag). Eventet är också ett utmärkt tillfälle att nätverka och en neutral mötesplats för alla som har ett intresse av mat.

Läs mer på www.foodhack.nu

Kontaktpersoner

Elin Carleke

Elin Carleke

Ansvarig Food Community Event

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng