Vi vill träffa dig!

  Vill du ta din affärsidé eller företag till nästa nivå? Då har du kommit rätt. Beroende på vem du är och vad du behöver för att komma vidare har vi olika erbjudande. Under mer än tio år har vi gett innovations- och utvecklingsstöd till entreprenörer och företag, allt för att de ska nå sin fulla potential. Bara de senaste sex åren har vi gett stöd till över 600 företag, varav hälften är livsmedelsrelaterade bolag. Dessa företag är också en del av communityn. Vid events och träffar bjuds många möjligheter till nätverkande, kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Prenumerera på Krinovas nyhetsbrev så får du ta del av inbjudningar och annat av aktualitet.

  Boka ett första möte med en av våra business designers så ser vi hur vi bäst kan stötta dig.

  Boka ett första möte
  Niklas Klara

  erbjudanden

  Våra erbjudanden

  Med företagaren och människan i centrum har vi utvecklat olika erbjudanden. Klicka på våra erbjudanden nedan – Krinova Start, Krinova Incubator och Krinova Scale – för att se hur vi kan stötta dig att ta din affärsidé eller företag till nästa nivå.

  Vill du vara en del av communityn?

  Det kostar inget och innebär inga förpliktelser. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, kom på våra events eller ta del av det stöd, erbjudanden och samarbeten som Krinova erbjuder. Communityn är öppen och dynamisk och har inga avgränsningar vad gäller geografi, bransch eller fokusområde.

  Communityn bygger på respekt för allas idéer, kunskaper och färdigheter, vilket är en grund för att skapa förtroende och en fungerande innovationskultur. Anmälan till vårt nyhetsbrev gör du längst ner på sidan.

  Community

  Vill du veta mer?

  Läs mer på foodhack.nu och håll dig uppdaterad i Facebookgruppen Food Hack by Krinova!

  Food Hack by Krinova – ett event kring mat, innovation och hållbarhet

  Food Hack by Krinova är idag inte bara en innovationstävling det är tillfälle att nätverka och inspireras tillsammans med studenter, företagare, forskare, ja alla som är intresserade av mat, innovation och hållbarhet. Arrangemanget är i högsta grad internationellt. Senaste Food Hack, som Krinova arrangerade tillsammans med Statliga Forskningsrådet Formas som partner, lockade deltagare från närmare 30 olika länder.
  13 – 15 mars är det dags igen och detta årets tema är Data-driven Food Systems.

  Innovation. Hållbarhet. Interaktion.

  Under året bjuder Krinova Incubator & Science Park in till träffar för företagare och andra aktörer inom livsmedelsbranschen att ta del av det senaste inom livsmedel, företagande och trender. Dessa kallar vi för Meet Up.

  Vi arrangerar också Food Jam tre gånger om året. Ett tillfälle för matintresserade med olika kompetenser och bakgrunder att träffas och skapa innovativt innehåll med förutbestämda råvaror på ett utvalt tema.

  Våra två största event är Vattendagen och Food Hack. Vattendagen är ett årligt återkommande arrangemang och tar upp olika aspekter av vattnet som resurs och de utmaningar som finns kring vattenfrågan. Food Hack by Krinova är idag inte bara en innovationstävling det är en mötesplats för studenter, företagare, forskare, ja alla som är intresserade av mat, innovation och hållbarhet.

  Håll utkik i vår kalender där vi uppdaterar med de senaste eventen.

  Testbädd / Testbed - Krinova

  Testbädd – samverkan och utveckling av ny teknik och nya lösningar

  Testbäddar är en plats för samverkan och där nya idéer kan testas redan under utvecklingsfasen. I en tid med allt snabbare och mer komplex utveckling av varor och tjänster får testbäddar en allt större betydelse för utveckling av innovationer med höjd och spets. Genom att använda en testbädd kan risker minskas och marknadsintroduktionen snabbas upp, eftersom innovationer verifieras och valideras tidigt i utvecklingen.

  Krinova har tillsammans med partners utvecklat olika testbäddar – en för vattenrelaterade innovationer (WISA), och en för flytande livsmedel (Testbädd Balsgård).

  Testbäddar

  Läs mer om de testbäddar som Krinova erbjuder tillsammans med partners.