Stäng meny

Innovationsverktyg

Vår roll som innovationsarena och science park är att vara katalysator. Vi ger dig inte bara ingångar och tillgång till forskning, kontakter, nätverk och verktyg. Våra metoder för medskapande är unika, vilket innebär att vi också är med och skapar hela vägen från idé till framgångsrikt företag.

Vägen kan se olika ut men kan ändå beskrivas utifrån tre olika faser. Den första fasen, co-learn handlar om att skapa en bred förståelse och insikt av utmaningen eller problemställningen, nästa fas co-design där koncept och affärsidé börjar ta form genom med hjälp av bland annat workshops och verktyg.  Tredje steget Co-effectuate vägen till marknaden och mot ett framgångsrikt företag.

För de olika faserna i innovationsprocessen har Krinova utvärderat och utvecklat en bred flora av innovationsverktyg som vi som vi kan erbjuda, du hittar några av dem i menyn till vänster.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng