Stäng meny

Nu är det enklare att bli företagare

EUlogo_v_RGBKrinova har fått finansiering från ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden) för att under 1,5 år implementera Up n`KAMM. Projektet kommer att drivas i samverkan med HKR Innovation och HKR Holding AB.

Up n' KAMM är ett verktyg för att sänka tröskeln att ta steget och bli företagare. Det är en möjlighet att bilda team kring en affärsidé tillsammans med andra entreprenörer med kompletterande kompetenser. Målet är att skapa fler nya hållbara företag i Nordöstra Skåne och samtidigt öka intresset för entreprenörskap.

Anmäl dig och kom med i nätverket av entreprenörer

Vill du starta ett företag och söker inspiration, partners eller startkapital - så hör av dig. Kanske är du intresserad av någon av företagsidéerna som presenteras här eller har du någon egen affärsidé nerklottrad på en servett som du vill vidareutveckla. Oavsett vilket så är du lika välkommen. Vem du än är så är du välkommen in i nätverket av entreprenörer. Alla typer av kompetenser är intressanta och innebär en möjlighet för företagens förmåga att lyckas.

Under 2016 kommer det att bjudas in till workshops med jämna mellanrum där nya affärsidéer kommer att presenteras och utvecklas vidare.

Kanske vill du inte starta företag just nu, ta chansen och anmäl dig ändå så får du inbjudan till de evenemang som hålls inom Up n' KAMM. Evenemangen är ett bra sätt att få inspiration genom att lyssna på spännande entreprenörers resor men också få information om hur man göra för att starta bolag.

Se introduktionsfilm om Up n' KAMM här

Kontaktpersoner

Truls Bretz

Truls Bretz

Ansvarig Innovationsarenan & Business Designer

Exemplet AB

+

Flaskhals AB

+

Försäljningsligan AB

+

Kristianstad Academy AB

+

Kristianstad Innovation AB

+

Målarverkstaden AB

+

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stäng